tag:blogger.com,1999:blog-8656296774528020648.post22272876017566799..comments2023-10-17T17:16:42.196+02:00Comments on www.Fars-Kager.dk: AppelsinmousseFarskager (Mattias)http://www.blogger.com/profile/00415884676199959126noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8656296774528020648.post-53885109815241952342013-06-13T21:34:52.346+02:002013-06-13T21:34:52.346+02:00Min mousse er normalt ret fast så snart den er fær...Min mousse er normalt ret fast så snart den er færdig. Det lyder som om du måske ikke har pisket piskefløden nok inden du vendte appelsin massen sammen med det, eller du ikke har ladet appelsin massen stå længe nok inden du fortsatte. Massen skal være så fast at du kan skære et stykke af den uden at resten flyder sammen.<br />Håber det giver et svar på hvad der er gået galt...Farskager (Mattias)https://www.blogger.com/profile/00415884676199959126noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8656296774528020648.post-5360141555841282342013-06-13T16:58:22.944+02:002013-06-13T16:58:22.944+02:00Hej
Jeg har lavet moussen og kommet den i kagerne,...Hej<br />Jeg har lavet moussen og kommet den i kagerne, men den er stadig meget blød og jeg er bange for at den flyder ud når jeg fjerner bageringene. Hvor lang tid går der før den stivner anden gang?Anonymousnoreply@blogger.com