fredag den 3. maj 2013

20.000 hits

En oversigt over mine større kager
Et jubilæums-indlæg

I anledning af at jeg nu har haft 20.000 hits på min blog siden jeg startede den i midten af december, er nedenfor et galleri over samtlige kager. Denne viser også hvordan jeg har forbedret min teknik, for hver kage jeg har lavet. Klik på billederne for at komme til de oprindelige indlæg

Spørgsmål og kommentarer modtaget gerne i kommentarfeltet nedenfor.

Min første kage i fondant. Når man tænker på at dette er den første kage er jeg godt tilfreds. Dog kan jeg nu se at opsmøringen af kagen inden der kom fondant på, var alt for dårlig, hvilket resulterede i en meget ujævn kage.

Selvom det ikke er en rigtig kage, så kommer den alligevel med her, da dette overflødighedshorn har genereret ret meget trafik på det år den har været på bloggen.
Mit første og eneste kagekursus. Kagen var masiv, hvilket gjorde opsmøringen nemmere.

Huskage til housewarming. Personligt synes jeg at det var et genialt koncept, som desværre mistede lidt effekt pga manglede tid og manglede stabilisering af kagen, så kanterne ville have været mere lige.

Min egen fødselsdagskage. En ultimativ chokoladelagkage.

Undskyld kage. En kage jeg lavede til min kones arbejde, da hun måtte køre til lufthavnen med mit pas, da jeg havde taget hendes pas med da min søn og jeg skulle til USA.

Min søns fødselsdagskage, som samtidigt var en ombygning af hans dåbskage.

Min datters 4 års fødselsdagskage til børnehaven.

En blomsterkage til min kones 30 års fødselsdagsfest, som desværre blev aflyst da hun blev syg. Kagen kom derfor i stedet for med på arbejde. Næste gang ville jeg bruge mere tid på blomsterhovederne så de blev mere realistiske

Min første bestillingskage til en barnedåb

2. bestillingskage til 70 års fødselsdag. Læg mærke til blomsterne som er blevet en del pænere end i blomsterkagen

3. bestillingskage til 18 års fødselsdag

4. bestillingskage til en konfirmation             
Udover disse kager er der naturligvis også andre mindre kager, muffins og lignende som også er værd at kigge på. Du kan se disse indlæg ved at klikke på etiketterne i højre side, hvor du også kan tilmelde dig som fast læser så du er sikker på ikke at gå glip af opskrifter og kager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar